Как да изненадаме любимия човек?

2013-10-01 15:44:00
Как да изненадаме любимия човек?
Снимка: Dreamstime

Да намерите начин да зарадвате някого с изненада, която ще му се хареса, е доста трудно, въпреки огромното желание, което притежавате. Наясно сме, че точно когато ни трябват, идеите най-малко се появяват и се изкушаваме да направим нещо банално. За да не се подадете на изкушението имаме няколко съвета, които могат да ви помогнат:

 

 

Изненада вкъщи

 

Винаги ви се е искало да покажете колко много значи даден човек за вас, но думите ви се струват недостатъчни и се нуждаете от нещо по-силно? Ние ви предлагаме да наблегнете на действията - постарайте се да си осигурите достъп до стаята на въпросния човек и докато го няма му покажете колко много значи за вас. А какъв ще бъде точно начина зависи от това, което харесва дадения човек. Най-лесното и показателно е да облепите стаята с множество сърца, като ефекта ще бъде забележителен. Не забравяйте, че колкото по-субективно е това, което ще направите, толкова по-силна ще бъде изненадата!

 

Накарайте го да открие какво представлява за вас

 

Една от може би най-оригиналните и добри изненади, които можете да направите, е да си закупите чисто бял пъзел, върху който да нарисувате вашето послание. Така ще покажете, че човекът, важен за вас, е успял да подреди всяка част и ви е накарал да осъзнаете колко голям късметлия сте, че имате човек като него.

 

Не спирайте да му напомняте

 

Друга изненада, която няма как да не се хареса на когото и да било, е да изработите множество послания, показващи му вашите чувства и да ги пръснете по местата, където може да ги намери. Пуснете в калъфа на телефона, чантата, гардероба, хладилника или където ви видят очите. Колкото повече са посланията и колкото повече време му отнеме поетапното им откриване, толкова по-добра ще бъде изненадата.

 

Година любов

 

Изберете или изработете красива кутия, в която напъхайте 365 листчета, ако искате да има за всеки ден, но ние ви препоръчваме те да съответстват на броя на седмиците през годината. На всяко едно листче напишете по едно предизвикателство, което смятате че ще е интересно за въпросния човек и го накарайте да ги изпълнява. Не забравяйте и за себе си, още по приятна ще бъде изненадата, ако в предизвикателствата присъствате вие, така че нека фантазията ви поработи, за да се ограничавате само до споделен изгрев или ходене на кино.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия